Customer Service: 1.800.800.8080

A+ A A-

Newsletter

Servicii

          Serviciile oferite de compania noastra constau in:
•  VANZARE DE OCHELARI DE VEDERE,SOARE SI LENTILE DE CONTACT IN CENTRELE PROPRII
•  PRODUCTIE SI IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR PRODUSE OPTICA MEDICALA
•  CONSULTATII OFTALMOLOGICE 
•  CONSULTATII OPTOMETRICE
          - istoric detaliat al pacientului privind consultatiile optometrice anterioare.
         - masurarea dioptriilor computerizate cu autorefractometru-dioptron.
         - consultatii oftalmologice si optometrice - prescrierea  retetelor cu dioptrii pentru ochelari si lentile de contact sau pentru alte afectiuni oculare.
•  CONSILIERE
         - consiliere de specialitate pentru alegerea ramelor in functie atat de dioptriile recomandate in reteta cat si de fizionomie. In showroom-urile magazinelor IDEALOPTIC sunt prezentate rame de vedere si de soare  ale unor brand-uri  profesionale de optica: Givenchy, Roberto Cavali, Just Cavali Moschino, G.F.Ferre, Misoni, John Rchimond, Icerberg, Exte, Zero rh, Smalto, Ermenegildo Zegna, Roberto Valdini, Timberland, Azzaro, Furla LA PERLA, Mariela Burani, Calvin Klein, Sisliy X-ICE,Trusardi,Police, Guess, Gant, Therry Mugler, Prada, SOVER, Yoshi Ayaka, Zagara, Fetra,Hugo Boss, Grosso, Kind, Alanie.
        - recomandarea  lentilelor oftalmice de la brandu-rile NOVAX, HOYA, ZEISS SI ESSILOR potrivite cu ramele si dioptrile pacientului.  
        - consiliere in alegerea lentilelor pentru a fi adaptate mediului de lucru: progresive, office, bifocale sau monofocale avand tratamente antireflex, filtre speciale pentru monitoare si lumina artificiala, cu inchidere graduala in functie de intensitatea solara, lentile colorate si polarizate cu dioptrii.
•  GARANTIE
         Utilizand serviciile noastre aveti garantia monajului ochelarilor efectuata de catre specialisti bine pregatiti si care folosesc echipamente tehnice de ultima generatie, masini de montaj Essilor si Briot cu tehnologie 3D.
         Pentru ca lucram cu rame si lentile oftalmice de calitate ne permitem sa oferim garantie produselor 12 luni.
        Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra si pentru a economisi timp, in anul 2003 IDEAL OPTIC a pus bazele unui program de promovare a opticii mobile atat in institutii de stat cat si in companii private.  Am inceput prin a oferi consultatii optometrice sau oftalmologice gratuite chiar la sediul clientilor. Am pregatit o expozitie mobila cu aproximativ 1.000 de rame si am recomandat lentile potrivite retetelor cu mediului de lucru al pacientului, care au crescut valoarea serviciilor oferite.
        In anul 2004 am extins acest program la nivelul intregii tari, astfel echipele noastre IDEAL OPTIC mobile, au actionat in mai multe orase. Avantajul major al Opticii Mobile IDEAL OPTIC este existenta a 53 de magazine IDEAL OPTIC. Magazinele noastre garanteaza actiunea opticii mobile, oferind mentenanta comenzilor lansate de catre clienti.
        Deoarece am demonstrat calitatea serviiciilor oferite si serozitatea echipei, suntem singurii recunoscuti de Ministerul Sanatatii in baza avizului nr.1184/24.01.2005.

© Ideal Optic | All rights reserved.