Customer Service: 1.800.800.8080

A+ A A-

Newsletter

Noutati

          Unul dintre cele mai respectate branduri in domeniu, MOSCOT produce ochelari de soare si de vedere avand un stil mereu in voga, indiferent de tendintele sezoniere ale fashion-ului. Calitatea ochelarilor MOSCOT ii pozitionează in topul brandurilor de ochelari de pe piata internationala.
          Hyman Moscot a deschis primul magazin in 1915 in Manhattan, New York, existent si in ziua de astazi, astfel castigandu-si renumele de brand iconic nu doar pe piata opticii, ci si impunandu-se in lumea modei de aproape un secol.
          Dintr-o selectie de stiluri a caror design si calitate a făcut ochelarii MOSCOT sa treaca testul timpului, modelele Lemtosh si Miltzen sunt unele dintre cele mai populare modele de ochelari. Potrivindu-se perfect atat ca ochelari de vedere cat si ca ochelari de soare, modelele vin echipate cu lentile G15 si sunt produse din acetat de cea mai inalta calitate, toti ochelarii MOSCOT fiind construiti conform unor standarde precise.
          Fiind alesi in mod frecvent de catre celebritati precum Johnny Depp, John Lenon si Andy Warhol, ochelarii MOSCOT reprezinta unul dintre stilurile iconice ale timpului.
          Calitatea si designul sunt aprobate si garantate de New York City.
          Spre deosebire de alte branduri, MOSCOT ofera posibilitatea de personalizare a lentilelor de soare si de vedere, pe orice tip de rama.
          Brandul MOSCOT este prezent pe blogurile de moda internationale, fiind abordat in stiluri diferite, de la vintage la urban autohton.
          Pe piata din Romania, isi propune asocierea cu un stil high-end, oferind o alternativa sofisticata atat consumatorilor de fashion cat si consumatorilor brandurilor populare de pe piata de ochelari.
          Pentru mai multe informatii: www.facebook.com/MoscotRomania

© Ideal Optic | All rights reserved.