Customer Service: 1.800.800.8080

A+ A A-

Newsletter

About us

           IDEAL OPTIC este unul dintre liderii centrelor de optica medicala din Romania, fiind singura companie in domeniu care detine Certificatul de Calitate ISO 9001.
         Compania noastra a fost infiintata in anul 2002, dezvoltand  cu succes o retea  de 53 de centre de optica medicala in orasele resedinta de judet din intreaga tara.
         Misiunea companiei IDEAL OPTIC este de a pune la dispozita clientilor nostrii produse si servicii de inalta calitate, care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii acestora.
         Cel mai important capital al companiei IDEAL OPTIC sunt angajatii.  Medicii oftalmologi,optometristii,consilierii de vanzari si personalul de productie-montaj, toti formeaza o echipa care raspunde zilnic clientilor nostri cu profesionalism, responsabilitate si daruire.
         Tinta noastra este sa oferim clientilor nostri, intr-o maniera profesionista si o inalta etica, cel mai bun raport CALITATE - PRET al produselor noastre.
         Dispunem  de un program de gestionare a celor 5.000 de clienti lunar, cu ajutorul caruia emitem carduri de fidelitate care aduc facilitati de reducere la produsele achizitionate de acestia.

© Ideal Optic | All rights reserved.